IPSO THE OFFICIAL PARTNER

Laundry B.V. is exclusief importeur van IPSO-apparatuur. Dat is een bewuste keuze. Door te concentreren op één merk is er veel expertise en know how opgebouwd. Als trouwe relatie van IPSO kunnen wij (en u!) rekenen op kwaliteit, een goede service en netwerkondersteuning rechtstreeks vanaf de fabrikant.

Wereldwijd leverancier

IPSO is al meer dan 40 jaar – dus even zo lang als onze samenwerking duurt- een toonaangevende producent van was- en droogapparatuur.  IPSO werkt wereldwijd, met distributie over meer dan 100 verschillende landen. Voor elke branche en elke opdrachtgever biedt het IPSO-gamma kwalitatief en betrouwbaar apparatuur.

Servicenetwerk

IPSO distribueert haar machines via het grote IPSO-exclusief netwerk. Dat betekent dat leveranciers, zoals Laundry, zich verbinden aan IPSO en haar kwaliteitsstandaard. IPSO zorgt op haar beurt dat haar distributeurs zijn uitgerust met de juiste hulpmiddelen voor klant- en serviceondersteuning. Het resultaat is een uitstekende kwaliteit, garantie en service.

Alliance Laundry Systems

IPSO is een merk en onderdeel van het grote Alliance Laundry Systems, al ruim 100 jaar wereldwijd marktleider in professionele was- en droogapparatuur. Alliance, als groot moederbedrijf, staat symbool voor kwaliteit en zekerheid. Ontwikkeling en innovatie staan voorop in de bedrijfsmissie. Vertrouwde, betrouwbare en vooral ook duurzame producten zijn het resultaat.

Alliance biedt werk aan meer dan 2900 werknemers, binnen bijna 500 kilometer oppervlak aan kantoor- en fabrieksruimten. Het netwerk van erkende partners telt meer dan 800 erkende distribiteurs/ leveranciers.