ONDERHOUD, SERVICE EN GARANTIE

Als het tijd is om te wassen, wil niemand wachten. Daarom is het belangrijk dat uw installatie wérkt, vandaag, morgen, altijd! Laundry B.V. en IPSO staan voor u klaar met preventief onderhoud, service en garantie. Gespecialiseerd als we zijn, is een beurt of reparatie vrijwel altijd vlot gefikst.

Onderhoud

De beste garantie voor continuïteit is periodiek onderhoud. Een regelmatige onderhouds- beurt verlengt de levensduur van uw apparaten. Afhankelijk van het aantal en de soort machines en afgestemd op het gebruik, verzorgt Laundry periodiek onderhoud naar eigen behoefte. Informeer naar de mogelijkheden en ontvang een voorstel op maat!

Garantie

Mocht zich onverhoopt toch een storing voordoen, dan kunt u zich beroepen op de ga- rantieregeling van IPSO en op de service van Laundry als leverancier. Op nieuwe apparat- uur geldt 3 jaar garantie*, waarvan het eerste jaar inclusief eventueel arbeidsloon. Onderdelen zijn vrijwel altijd vlot leverbaar uit voorraad.

Service

Een storing meldt u -voor de snelst mogelijke service- telefonisch. Niet zelden zullen we u op afstand al kunnen helpen, zoals bij uitval door niet uitgevoerd klein onderhoud (het schoonmaken van een filter bijvoorbeeld). Als blijkt dat een monteur nodig is om de stor- ing te onderzoeken, dan sturen we deze vaak nog dezelfde dag op pad. U bent dus snel weer operationeel!

Wilt u meer weten over onze service, advies, storing en opvolging, onderhoudscontracten of revisie, neem hier contact op!