EEN INDUSTRIËLE WASOPLOSSING VOOR UW HOTEL OF RESTAURANT

LINNEN WASSEN IN DE HORECA

Voor uw hotel of restaurant is proper linnen een essentieel element van uw onderneming. Met een industriële wasoplossing bent u niet alleen verzekerd van een uiterst schone was, maar eveneens van een efficiënte werking.

Linnen in de horeca

Hotels, B&B’s en vakantieparken gebruiken als aanbieders van logies, grote hoeveelheden linnen. Het textiel is van grote waarde: het vertegenwoordigt een flinke investering. Daarbij zegt de kwaliteit van het linnen veel over de uitstraling van de accommodatie én over de beleving door de gast. Het linnen moet schoon zijn, hygiënisch, kraaknet en bovendien goed gesteven.

Grote bedrijven besteden om die redenen vaak de textielverzorging uit. Maar beheer in eigen huis heeft heel wat z’n voordelen, zoals kostenbesparing en flexibiliteit. In ons aanbod zit er voor ieder

Het wassen en drogen van linnen in eigen beheer

Onze industriële en professionele machines zijn uitgerust met de nieuwste technologieën die ervoor zorgen dat u uiterst efficiënt tewerk kan gaan. Zo zal de machine ervoor zorgen het waterniveau aangepast wordt aan de hoeveelheid was in het toestel. Zo bent u verzekert van een minimaal verbruik, maar niettemin een uiterst schone was.

De bediening is steeds gericht op de gebruiker waardoor u te maken krijgt met een gebruiksvriendelijk toestel. Ten slotte wordt ook u energieverbruik geminimaliseerd, waardoor u dus het linnen kan wassen op een uiterst zuinige manier. 

Linnen strijken met een industriële mangel

Wil u graag netjes gestreken beddengoed voor uw hotel? Of staat u erop dat uw tafellakens piekfijn op elke tafel liggen? Dan bent u gerust met een professionele mangel. Een mangel is een strijkmachine die het vocht uit uw linnen verwijdert en het linnen kreukvrij maakt.

Bij Laundry BV hebben we heel wat mangels in ons aanbod, we helpen u dan ook graag om de juiste keuze te maken. In de horeca kan een mangel voor meerdere toepassingen nuttig zijn. Uw kussenslopens en lakens kunnen gladgestreken worden, maar ook de tafellakens en servetten. 

Waarom Laundry BV de beste partner voor uw wasoplossing is!



Voor het wassen, drogen en strijken van al uw linnen biedt Laundry BV vrijstaande, professionele en semi-professionele machines en mangels aan. Op onze website vindt u al heel wat informatie, maar het liefst adviseren we u persoonlijk. Onze vertegenwoordigers hebben namelijk heel wat ervaring en gaan het liefst met u in dialoog om te bekijken wat uw behoefte en gepaste oplossing is.

Naast persoonlijk advies, kan u ook na de verkoop op ons rekenen. Wij hebben een uitgebreide technische dienst die steeds tot uw beschikking staat om eventuele vragen of problemen op te lossen. Aarzel niet om ons te contacteren

Ons aanbod

Klik voor meer informatie op onderstaande afbeeldingen