Oplossingen voor Zorginstellingen

ZORGINSTELLINGEN

Een professionele wasoplossing voor de zorgsector kan u bij ons vinden. Wij adviseren u graag professioneel om de beste oplossing voor uw instelling te vinden. Ons team van verkopers heeft de nodige kennis en ervaring om u advies op maat te geven.

Wassen in zorginstellingen

Zorginstellingen zijn interessante gebruikers van professionele en semi-professionele wasapparatuur. Ondanks de focus op zorgverlening, behoort het wassen van persoonsgebonden wasgoed van bewoners ook tot de dienstverlening. Complex is de combinatie met ander wasgoed, zoals textiel dat wordt gebruikt in de keukens en voor de schoonmaak. Deze combinatie vereist extra zorgvuldigheid in de behandeling én kwalitatief hoogwaardige, gecontroleerde apparatuur, conform de norm NEN-EN-ISO 15883 voor desinfecterende wasmachines.

Professionele wasmachines en drogers: de keuze

Als exclusief importeur van IPSO in Nederland hebben wij heel wat machines in ons aanbod. Onze jarenlange ervaring en kennis van de machines, zorgt ervoor dat we u een voorstel kunnen doen dat op maat is van uw noden. Een professionele of industriële wasmachine biedt heel wat voordelen in de zorgsector. Niet alleen bent u zo verzekerd van een uiterst propere was, u kan eveneens genieten van een uiterst efficiënt wasproces, alsook een energie- en waterzuinig proces.

Op Laundry BV kan u rekenen

De IPSO-machines van Laundry BV zijn uiteraard voorzien van het gevraagde CE-certificaat. Graag brengen wij samen met u in kaart welke industriële of professionele was- en droogapparatuur voldoet aan de kwalitatieve en kwantitatieve behoefte. Ons team van vertegenwoordigers staat u graag te woord. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

Ons aanbod

Klik op de afbeeldingen voor meer informatie.