TEXTIELVERZORGING IN UW STOMERIJ

STOMERIJ

Als eigenaar van een stomerij weet u dat de klant hoge verwachtingen heeft omtrent de kwaliteit van professionele textielverzorging. We raden dan ook aan om te kiezen voor een industriële wasmachine voor een professioneel resultaat.

Een industriële wasmachine: waarom?

Een industriële wasmachine voor een stomerij is ongetwijfeld de beste keuze voor een optimaal resultaat. Het zorgt er namelijk voor dat uw textiel op de best mogelijke wijze verzorgd wordt. U weet ongetwijfeld dat de verwachtingen in de stomerijbranche bijzonder hoog liggen. Uw klanten komen naar uw zaak voor het beste resultaat. Graag gaan wij met u op zoek naar de beste optie voor uw zaak. 

Het beste wasresultaat

De klant verwacht kwaliteit. Keurig gereinigd textiel met behoud van kleur, textielstructuur en vorm. Om de hoogste kwaliteit te kunnen garanderen zijn er professionele machines die standaard uitgevoerd zijn met de SmartWave technologie van IPSO. Die technologie maakt een inschatting van de absorptiemogelijkheid van het textiel, waardoor de machine zal functioneren met een perfecte hoeveelheid water: niet te veel en niet te weinig.

Het gevolg is dat uw water bespaart, niet alleen mooi op de afrekening elke maand, maar ook goed voor het milieu. Deze manier van werken brengt bovendien ook een lager elektriciteitsverbruik met zich mee. Uw heeft een perfect schone was, in de meest voordelige omstandigheden.

Een industriële strijkmangel

Voor het perfect strijkresultaat kan u ook bij ons terecht. We hebben heel wat mangels in ons aanbod, afhankelijk van wat u nodig hebt. 

De rolverwarmde mangels zijn de kleinste in het aanbod en perfect voor kleine bedrijvenDe cilinderverwarmde mangels hebben binnenin een ronddraaiende, verwarmde cilinder. Ideaal voor industriële toepassingen binnen uw organisatie of bedrijf. Ten slotte zijn er de kuipverwarmde strijkmangels die de warmte gelijkmatig over het linnen verspreiden. Ideaal worden deze toestellen ingezet in wasserijen waar er de hele dag linnen verwerkt wordt. 

Ga in dialoog met onze verkopers. Zij staan u graag bij en informeren u over de beste oplossing voor uw onderneming. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Laat u adviseren

U wil graag een industriële wasmachine, maar hoe maakt u die keuze? Hoe kiest u de meeste efficiënte oplossing? Welke industriële machines voldoen het meest aan uw noden? Hoeveel ruimte heeft u tot uw beschikking? Hoe zijn de aansluitingen in uw pand?

Kortom, wat is er mogelijk? Er zijn een heleboel vragen die u waarschijnlijk niet kan beantwoorden. Hier komt Laundry BV in beeld. Onze getalenteerde vertegenwoordigers bezitten alle kennis over de industriële machines die wij verdelen. Zij gaan het liefst met u in dialoog om te achterhalen wat u precies nodig hebt. Vervolgens gaan zij een vrijblijvend advies op maat uitwerken zodat u de keuze hebt tussen opties die voor u geschikt zijn. Laundry BV laat u graag delen in de schat aan kennis en ervaring die in tientallen jaren is vergaard. We denken graag met u mee.

Ons aanbod

Klik op onderstaande afbeeldingen voor meer informatie.