Oplossingen voor wasserettes

WASSERETTES

Een wasserette openen? Dan kiest u voor een systeem en machines waar u op kan vertrouwen. Bij Laundry BV kan u kiezen uit een ruim aanbod, bijgestaan door onze getalenteerde verkopers.

Waarom industriële wasmachines en drogers?

Voor uw wasserette wil u duurzame en robuuste machines die de vele wascycli goed kunnen verwerken. De industriële wasmachines en drogers van IPSO zijn hier uitermate voor geschikt. Als exclusief importeur van de machines van IPSO, hebben wij heel wat kennis en jarenlange ervaring. Op ons kan u dus rekenen voor advies en ondersteuning.

Milieubewust ondernemen

In een tijd van milieubewustzijn, zijn er interessante ontwikkelingen gaande in het wasserijbedrijf. Er valt immers veel te winnen door water-, wasmiddel- en bovenal energiezuinigheid. De technologie van de IPSO machines zorgt ervoor dat u kan werken in de beste omstandigheden. 

Autonome wasserette

Uw wasserette dient autonoom te kunnen functioneren. Daarom hebt u een systeem nodig die uw toestellen laat functioneren zonder dat uw personeel moet inschakelen. Met het centraal betaalsysteem van Multiposs bent u gerust. Uw klant kiest een toestel via het centrale bedieningspaneel. Vervolgens betaalt men door contactloos te pinnen. Een veilig en gebruiksvriendelijk systeem dat u volledig ontzorgt en bovendien een vlotte bediening toelaat.

Industriële machines van Laundry BV

Laundry BV biedt een bijzonder ruim gamma vrijstaande professionele en industriële wasmachines, mangels, warmwatervoorzieningen enzovoort. U kan zich reeds informeren op onze website, maar uiteraard komen wij graag op bezoek voor een kennismaking en deskundig advies. Zo kunnen we op maat, naargelang uw noden, ons beste aanbod geven. U bent dan volledig vrij om op dergelijk aanbod in te gaan. Neem dus zeker contact op met ons, wij helpen u graag!

Ons aanbod

We hebben heel wat industriële wasmachines en drogers in ons aanbod. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie