Contact us
Praktische oplossingen voor de was en de plas
Kleine gasten, grote was

Wat zou u zijn zonder een goed werkende wasmachine en droogkast? Uw kinderen vragen immers heel wat aandacht en die tijd kan u niet spenderen aan uw was. Daarenboven kunnen de wasmachine en de drogers ook niet zomaar overal gezet worden maar toch handig blijven in de bediening. Kinderdagverblijven zijn dan ook héél specifieke klanten voor LDL Group.

Formules op maat

Met wasmachines en drogers van kleiner formaat of modellen die kunnen gestapeld worden kan LDL Group u een oplossing op maat voorzien. Daarnaast kunnen er ook zeeppompen voorzien worden die de bediening nog gemakkelijker maken. LDL Group voorziet ook de mogelijkheid om de toestellen in lease te nemen waarbij u zekerheid hebt over de kostprijs en de toestellen van nabij worden opgevolgd. Onze vertegenwoordigers komen bij u langs om uw dossier grondig te bekijken. Dankzij onze jarenlange ervaring met de A-merken in ons aanbod, hebben wij een oplossing die bij u past.

Waarom LDL Group?

LDL Group werkt met heel wat kinderdagverblijven samen. Wij hebben dus ook de nodige ervaring om u een gepaste oplossing te geven.. Onze technische dienst plant de levering en installatie van uw machines in. Bij vragen of nood aan ondersteuning, kan u steeds beroep doen op onze technische dienst. U blijft in de goede handen van ons professioneel team in Deinze

Neem gerust een kijkje en contacteer ons vrijblijvend indien u meer informatie nodig hebt. We staan u graag te woord.

Contact our specialist specialist kinderdagverblijf Get a quote