Contacteer ons

Verklein de ecologische voetafdruk van je wasmachine met de eco-sokkel

Hou je niet van verstoppingen, en geef je om het milieu? Ontdek de wasmachinefilter met een bewezen efficiëntie om vezels op te vangen. De eco-sokkel combineert het functionele aan het ecologische aspect. De eco-sokkel vangt namelijk vezels uit kledij en moppen op, zodat ze niet kunnen zorgen voor verstopping en niet in het water terechtkomen.

Wat is een eco-sokkel? IPSO ontwikkelde de eco-sokkel om stofjes of vezels op te vangen die vrijkomen bij het wassen van textiel. De eco-sokkel is een apart bakje met een geïntegreerde filter dat vezels opvangt, zodat ze niet in het afvoerwater terechtkomen. Je kan de eco-sokkel gemakkelijk naast of achter de wasmachine plaatsen. Deze filter is eenvoudig te reinigen.

De voordelen van de eco-sokkel

• Ecologie De vezels die vrijkomen tijdens het wassen worden opgevangen in de eco-sokkel. Je vermijdt zo dat ze in het afvalwater terechtkomen en het milieu vervuilen.

• Ergonomie Door de eco-sokkel te plaatsen, verhoogt de laadopening van de wasmachine. Zo kan je altijd ergonomisch te werk gaan.

• Duurzaamheid Een eco-sokkel in combinatie met een industriële wasmachine is een duurzame keuze.

• Textielkwaliteit De SmartWave technologie van de IPSO-wasmachine zorgt ervoor dat je moppen beschermd zijn tijdens het uitzwieren. Zo behoud je de textielkwaliteit.

• Werkingzekerheid Dankzij de SmartWave technologie in de IPSO-wasmachine met eco-sokkel worden water en vuil beter afgevoerd. Zo vermijd je afvoerproblemen en verstopping.

Vermijd verstopping en bespaar het milieu De eco-sokkel vangt vezels op en vermijdt zo dat je afvoer verstopt geraakt. En nog belangrijker: met de eco-sokkel vermijd je dat vezels het water vervuilen. Je bespaart jezelf heel wat ellende doordat je geen afvoer meer moet ontstoppen én je spaart het milieu. Win-win, toch?!

Bestel nu! De eco-sokkel is compatibel met de IPSO IY-reeks met een wasvolume van 6,5 tot 28 kg. Maak het jezelf en het milieu gemakkelijk: bestel nu je wasmachine met eco-sokkel.