Contacteer ons

Newsroom

19/04/2021
Vermijd verstopping en bespaar het milieu Hou je niet van verstoppingen, en geef je om het milieu? Ontdek de wasmachinefilter met een bewezen efficiëntie om vezels op te vangen. De eco-sokkel combineert het functionele aan het ecologische aspect. De eco-sokkel vangt namelijk vezels uit kledij en moppen op, zodat ze niet kunnen zorgen voor verstopping en niet in het water terechtkomen.
Lees meer »
15/04/2021
LDL Laundry is jouw one-stop-shop voor de beste industriële wasmachines, industriële droogkasten, strijk- en afwerkapparatuur. We zijn adviseur, aanbieder en serviceprovider. Sinds 1972 bieden we bij LDL Laundry totaaloplossingen aan: van advies en studie tot en met de installatie en service achteraf. Ons doel? Jouw dagelijkse was-, droog- en strijktaken lichter maken.
Lees meer »
13/01/2021
Het nieuwe normaal. Het covid-19 virus heeft de ganse wereld in z’n greep. Elk land heeft zijn eigen specifieke maatregelen tegen dit virus. Het advies om mondmaskers te dragen, zien we in zo goed als elk land terugkeren.
Lees meer »
01/01/2021
Behoefte aan een professionele was- en/of droogoplossing? Niet direct de ruimte om te kunnen investeren. Wij hebben een aantal concepten om mee te kunnen denken.
Lees meer »