Contacteer ons

Kapsalon

Dagelijks de geknipte oplossing

Als kapper staat u bekend om uw beste zorgen, daarbij kunnen frisse, zachte handdoeken niet ontbreken. U gebruikt vaak meerdere handdoeken per klant. Handdoeken zijn vaak lastig om te drogen, het duurt lang om te drogen en zijn niet altijd zo zacht als u zou willen. Vaak is goed, kwalitatief linnen niet goedkoop. LDL heeft de oplossing waarbij uw linnen makkelijk en snel kan gewassen en gedroogd worden. Het linnen blijft zacht en zal een langere levensduur genieten. Als aanvulling op een wasmachine heeft u ook vaak een droogoplossing nodig. Perfect droge en zachte handdoeken verkrijgt u in een mum van tijd met onze drogers. Uw linnen zal ook een langere levensduur genieten. Daarbovenop kan u snel weer aan de slag met uw handdoeken.

Waarom LDL kiezen?

Een semi-industriële droger heeft ook veel voordelen ten opzichte van een huishoudelijke droger. De droogtijd van een droogcyclus daalt aanzienlijk. Er is ook veel aandacht besteed aan de ergonomie van de gebruiker. De grote deuropening zorgt dat het linnen makkelijk in- en uitgeladen kan worden uit de trommel. In combinatie met een wasmachine en de juiste wasproducten garandeert u een optimale verzorging van uw linnen.

Energiebesparend

Uw machine kan uitgerust worden met een functie (standaard op bepaalde machines) die de restvochtigheid controleert. Het voorkomt overdrogen en zorgt voor een lager energieverbruik en een langere levensduur van het linnen. Een machine aangesloten op gas verbruikt ook aanzienlijk minder energie dan een droger gevoed met elektriciteit. Wij bieden ook drogers aan met warmtepomptechnologie, deze zijn nog zuiniger in energieverbruik.

MEER INFO?