Contacteer ons

Brandweer

Jullie redden levens, LDL de was

Wanneer u op zoek bent naar mogelijkheden om het wasgoed voor uw brandweerkazerne optimaal proper en droog te krijgen, bent u aan het goede adres. LDL is een aanbieder van totaaloplossingen voor het reinigen van brandweerpakken en de complete persoonlijke beschermingsmiddelen alsook de SCBA ( self-contained breathing apparatus). De vuurwerende pakken kunnen perfect gereinigd worden in de machines die wij aanbieden. Het reinigen moet vaak snel, maar toch erg grondig gebeuren, dit is perfect mogelijk met onze oplossingen. Brandweermannen worden blootgesteld aan carcinogene stoffen, schadelijke chemicali├źn en gecontamineerd bloed. Om de gezondheid van uw korps te verzekeren is een gepaste professionele reiniging van uw uitrusting van uiterste belang.

LDL to the rescue

Solo Rescue is een machine die handschoenen, helmen en laarzen reinigt in een mum van tijd. Het standaard wasprogramma voor SCBA duurt 5minuten. Dit is een ergonomische reinigingsmethode die handmatig werk overbodig maakt. U kan dus in 1 uur tijd ongeveer 20 ademuitrustingen schoonmaken. Met de Solo Rescue kan het korps snel weer ter hulp schieten.

Reflecterende banden

Het reinigen van brandweerpakken moet conform gebeuren volgens strikte richtlijnen zodat de kledij waterdicht blijft, de reflecterende banden zichtbaar blijven en toch grondig gereinigd wordt. Door verkeerd reinigen kunnen de reflecterende gecoate stroken beschadigd worden. De coating kan loskomen of scheurtjes vertonen. De reflectie zal dus onderbroken worden en de kledij wordt onbruikbaar. Een correcte reiniging van de kledij is dus niet onbelangrijk.

Beperk ook het energieverbruik

De machines die wij u aanbieden maken gebruik van energiebesparende functies. Wij hebben onder andere een functie die het wasgoed weegt en de hoeveelheid water daaraan aanpast. Deze technologie garandeert u een excellent wasresultaat, een lager energieverbruik, terwijl de productiviteit wordt geoptimaliseerd en de werkingskosten worden geminimaliseerd. Een lagere waterfactuur, maar toch een propere was.

MEER INFO?