Contacteer ons

Kapsalon

U verwent uw klanten graag?

Als kapper staat u bekend om uw beste zorgen, daarbij kunnen frisse, zachte handdoeken niet ontbreken. U gebruikt vaak meerdere handdoeken per klant. Handdoeken zijn vaak lastig om te wassen, ze absorberen veel water, zijn zwaar in de trommel en zijn niet altijd zo zacht als u zou willen na een wasbeurt. Vaak is goed, kwalitatief linnen niet goedkoop. LDL heeft de oplossing waarbij uw linnen makkelijk en snel kan gewassen worden. Het linnen blijft zacht en zal een langere levensduur genieten.

Wasmachines aangepast aan uw noden

Uw huishoudelijke machine zal u met zorg gekozen hebben, maar deze kan uw lading wasgoed vaak niet aan. Een professionele of industriële wasmachine biedt veel voordelen ten opzichte van een huishoudelijke wasmachine. Een semi-industriële machine kan zonder moeite grote ladingen wasgoed wassen en door de grotere zwiersnelheid komt het wasgoed uit de machine met een lagere restvochtigheid. Zo bespaart u ook tijd bij het drogen. De machine gaat ook heel wat langer mee dan de huishoudelijke variant, in sommige gevallen tot zeven keer langer. Een wascyclus in een professionele machine is ook korter dan hetzelfde programma in een huishoudelijke machine. Met professionele wasapparatuur van LDL bent u veel minder lang bezig met de was dan voorheen.

Haren waar u ze niet wilt

U bent als kapper een hele dag in de weer met haren. Wat u misschien niet weet is dat haren en zeepresten de afvoer van uw wasmachine kunnen verstoppen. U wil natuurlijk voorkomen dat u geen handdoeken meer kan wassen. Een semi-industriële wasmachine is verkrijgbaar met een afvoerklep in plaats van een afvoerpomp. Dit zal verstoppingen van de afvoer voorkomen, zo kan u met een gerust hart verder wassen.

De geknipte oplossing

Combineer een wasmachine ook met een droger, zo heeft u in een mum van tijd perfect schone, droge handdoeken. Uw klanten zullen genieten van die zachte handdoeken in hun nek. In combinatie met een droogkast en de juiste wasproducten garandeert u een optimale verzorging van het linnen.

Beperk ook het energieverbruik

De machines die wij u aanbieden maken gebruik van energiebesparende functies. Wij hebben onder andere een functie die het wasgoed weegt en de hoeveelheid water daaraan aanpast. Deze technologie garandeert u een excellent wasresultaat, een lager energieverbruik, terwijl de productiviteit wordt geoptimaliseerd en de werkingskosten worden geminimaliseerd. Een lagere waterfactuur, maar toch een propere was.

MEER INFO?