Contacteer ons

Textielreiniging

Professioneel resultaat

U wil graag professioneel resultaat leveren aan uw klanten. We hebben verschillende wasmachines voor verschillende toepassingen om u in uw expertise te ondersteunen. Klanten doen immers beroep op uw diensten omdat u professioneel resultaat levert. Naargelang uw wens kunnen wij specifieke apparaten voorstellen. Contacteer ons gerust voor meer info.

Vlekkeloze service

Wij hebben niet enkel oplossingen voor natreiniging, maar ook voor droogkuis. Wij hebben drogers, mangels, vouwsystemen, finishers en strijktafels. Onder strijken vindt u reeds enkele van onze andere apparaten terug. Zo kan u met het juiste materiaal de noden van uw klanten tegemoet komen.

Beperk ook het energieverbruik

De machines die wij u aanbieden maken gebruik van energiebesparende functies. Wij hebben onder andere een functie die het wasgoed weegt en de hoeveelheid water daaraan aanpast. Deze technologie garandeert u een excellent wasresultaat, een lager energieverbruik, terwijl de productiviteit wordt geoptimaliseerd en de werkingskosten worden geminimaliseerd. Een lagere waterfactuur, maar toch een propere was.

De juiste oplossing

Als professional in de textielreiniging of strijkdienst wil u graag een correcte service aanbieden. Niet alleen een wasoplossing, maar ook voor de juiste droogoplossing, strijk- en afwerkapparatuur bent u aan het juiste adres. Indien u niet onmiddellijk vindt wat u zoekt: contacteer ons via het contactformulier hieronder.

MEER INFO?