Contacteer ons

Industrie

De correcte wasoplossing

Voor elk type bedrijf hebben we een geschikte wasoplossing. Vaak krijgt u te maken met hardnekkige vlekken. Bepaalde stoffen kunnen ervoor zorgen dat onderdelen van uw machine worden aangetast. Daarom is het belangrijk om de juiste machine te kiezen voor uw noden. Zo kan u zich focussen op uw core-business en kan uw personeel aan de slag in perfect schone bedrijfskledij. Een professioneel of industrieel toestel biedt heel wat voordelen tegenover een huishoudelijk toestel. Er past meer wasgoed in de machine, het wasgoed is sneller gewassen en de machine gaat langer mee. Het linnen kan ook beter uitgezwierd worden, zo heeft het linnen een lage restvochtigheid. Bij het droogproces is uw linnen ook weer sneller droog, zonder verlies van kwaliteit van uw linnen. Zo bent u veel minder lang bezig met de was dan voorheen.

Werkkledij

Wast u als bedrijf de werkkledij van uw werknemers? Daar zijn uw werknemers vast heel tevreden mee. Hardnekkige vlekken van chemicaliën of vetten zijn vaak niet makkelijk te verwijderen, daarvoor heeft u het geschikte materiaal en detergenten nodig. Wij kunnen u deze aanleveren. Zo kunnen uw werknemers snel weer aan de slag met vlekkeloos gereinigde werkkledij.

Zuivelboerderij

Bent u actief in de zuivelsector? Bij het procedé van kaas maken worden kaasdoeken gebruikt, deze wil u graag hergebruiken, maar daarvoor moeten ze eerst schoon zijn. Sommige van onze machines kunnen de kaasdoeken die tijdens het productieproces gebruik worden op een correcte en snelle manier reinigen. Zo kan u focussen op uw core-business. Ook melkveehouders hebben vaak een heleboel was: werkkledij, doeken om de uier schoon te maken,… U probeert uw bedrijf zoveel mogelijk te optimaliseren, waarom doet u dan niet hetzelfde met de was? Onze machines werken uw grote ladingen wasgoed in een mum van tijd weg.

Vleesindustrie

Heeft u een slachthuis of vleesverwerkend bedrijf? Dan heeft u vaak ook een hele hoop was. De handdoeken en andere was die u heeft zijn geen partij voor een huishoudelijke machine. Een industriële machine van LDL kan deze klus met gemak klaren. Zo kan uw personeel snel weer aan de slag met schone en hygiënische handdoeken.

Schoonmaakbedrijf

Uw cliënten doen beroep op uw diensten voor een perfect schoon resultaat. U kan beroep doen op ons voor een perfect schoon resultaat van uw linnen. De mops, microvezeldoeken en dweilen die u gebruikt bij het schoonmaken worden uiteraard na elke poetsbeurt schoongemaakt voor de volgende dag. Uw personeel laat de was achter om de dag nadien terug te vertrekken met schone doeken. Daardoor heeft u dagelijks een mooie berg wasgoed weg te werken. Een industriële machine van LDL kan hierbij de uitkomst bieden. U kan grote ladingen wasgoed in een mum van tijd wassen. Voor elke dag opnieuw een perfect schoon resultaat. Wij bieden ook machines aan die speciaal ontwikkeld zijn voor het wassen van mops en microvezeldoeken. Deze vermijden dat de afvoer van uw machine verstopt geraakt en garanderen een perfect hygiënisch resultaat.

Beperk ook het energieverbruik

De machines die wij u aanbieden maken gebruik van energiebesparende functies. Wij hebben onder andere een functie die het wasgoed weegt en de hoeveelheid water daaraan aanpast. Deze technologie garandeert u een excellent wasresultaat, een lager energieverbruik, terwijl de productiviteit wordt geoptimaliseerd en de werkingskosten worden geminimaliseerd. Een lagere waterfactuur, maar toch een propere was. De sector waar u zich in bevind is van groot belang om te bepalen welke machine u nodig heeft. Om de correcte wasoplossing te voorzien kan u contact met ons opnemen via sales@ldlnv.be

Stoomoplossingen

Bent u eerder op zoek naar een stoomketel of gelijkaardige oplossingen? Surf dan naar www.unibel.be , daar vindt u meer informatie. Of stuur een mailtje met een specifieke vraag naar info@unibel.be en wij beantwoorden dit zo snel mogelijk.

MEER INFO?