Contacteer ons

Zorg

Omdat u goed zorgt voor mensen, zorgen wij voor proper wasgoed

LDL biedt verschillende oplossingen om uw wasgoed weer kraaknet te krijgen. U biedt professionele zorg, waarom zou uw wasgoed minder goed verzorgd worden? Wij bieden oplossingen voor zowel grote ladingen wasgoed als minder grote. Ook de kledij van uw werknemers verdienen de correcte zorg.

Omdat hygiëne echt belangrijk is

U neemt verscheidene maatregelen om de hygiëne te waarborgen en kruisbesmetting te voorkomen. Waarom doet u dit dan ook niet met het wasgoed? Wij bieden hygiënische wasmachines aan. Het vuile linnen blijft gescheiden van het propere linnen. Zo bent u zeker van perfect hygiënische was. U krijgt ook vaak te maken met hardnekkige vlekken van bijvoorbeeld stoelgang of lichaamsvocht. Er wordt van u verwacht dat u steeds perfecte hygiëne kan garanderen. Het verwijderen van vlekken is zeker ook een deel chemische reactie, maar uw machine kan hierbij helpen.

Moppen & microvezeldoeken

De moppen en microvezeldoeken die u dagelijks gebruikt bij het schoonmaken van vloeren en werkplaatsen, moeten ook met zorg gereinigd worden voor een efficiënter schoonmaakproces. Deze zijn vaak niet simpel om te reinigen. Het textiel is gemaakt om vuil vast te houden, maar helaas geldt dit ook bij het wasproces. Microvezel heeft als eigenschap dat het zeer goed vuil wegneemt, maar na verzadiging steeds op hoge temperatuur moet gewassen worden om deze eigenschap terug te activeren. Als u veel moppen en microvezeldoeken reinigt, zou ook uw afvoer mogelijks kunnen verstoppen. Een industriële machine met mopplint kan dit vermijden. Het vuile afvoerwater gaat eerst door een filter vooraleer het naar de afvoer gaat. Zo worden de grootste vuildeeltjes uit het water gefilterd. De plint kan eenvoudig uitgenomen worden om leeg te maken.

Fixatiemateriaal

Fixatiemateriaal moet uiteraard ook gereinigd worden. Het materiaal met magneten en/of velcro moet zacht, doch grondig gereinigd worden. Dit moet ook op een correcte manier gebeuren zodat het materiaal meerdere malen kan hergebruikt worden.

SOP: schoonmaak ontslag patiënt

In een ziekenhuis is het SOP-team (schoonmaak na ontslag patiënt) dagelijks in de weer. Per kamer worden vaak één tot meerdere microvezeldoeken en mops gebruikt om schoon te maken. Omdat het SOP-team moet ondersteund worden met het juiste en voldoende materiaal, heeft u vast een wasmachine en droger nodig om alle schoonmaakartikelen te wassen voor de volgende dag. Met een industriële machine en droger gaat dit een stuk sneller. Zo kan het team weer snel aan de slag voor de volgende kamer.

Beperk ook het energieverbruik

De machines die wij u aanbieden maken gebruik van energiebesparende functies. Wij hebben onder andere een functie die het wasgoed weegt en de hoeveelheid water daaraan aanpast. Deze technologie garandeert u een excellent wasresultaat, een lager energieverbruik, terwijl de productiviteit wordt geoptimaliseerd en de werkingskosten worden geminimaliseerd. Een lagere waterfactuur, maar toch een propere was.

MEER INFO?